Noutăți

Între timp, la Kiev…

Între timp, la Kiev…

Timp de trei seri între 9, 11 şi 13 mai, Ucraina va fi inima muzicală a Europei, iar 43 de ţări se vor întrece pentru a obţine râvnitul trofeu Eurovision Song Contest 2017. Spectacolul se va desfăşura la International Exhibition Centre, în Kiev, iar gazdele se pregătesc pentru o scenă fastuoasă. Conceptul are o amprentă circulară, care exemplifică tema pentru concursul din acest an: celebrarea divesităţii.
Mesajul central al evenimentului este completat de un logo creativ. Designul simbolizează un tradiţional șirag de mărgele ucrainean, cunoscut sub numele de Namysto. Atât sloganul, cât și scena oferă o perspectivă asupra culturii ucrainene și un indiciu a ceea ce ar putea deveni oraşul în luna mai, atunci când fanii Eurovision vor vizita Kievul.

Designul îi aparţine lui Florian Wieder, cel care a creat, până acum, conceptele altor trei concursuri Eurovision. Scena simbolizează Ucraina, ca fiind centrul Europei în luna mai și permite fanilor să fie cât mai aproape de artiști. Folosind tehnologie de ultimă generaţie, scena include mai multe suprafețe media şi poate crea cadre unice pentru fiecare act artistic, permițând fiecărui artist să strălucească.
Finala Eurovision 2017 este tot mai aproape, iar românii se pregătesc pentru seara de 5 martie când îl vor desemna pe câștigătorul Selecţiei Naţionale. Între timp, fanii Eurovision își pot achiziționa biletele la show-ul care va avea loc pe 13 mai. Acestea au fost puse deja în vânzare: cel mai ieftin bilet costă 8 euro, apoi prețul crește în funcție de zona din sală și poate ajunge la 500 de euro, atât cât costă un loc la sectorul VIP, conform siteului concert.ua.
Finala internațională Eurovision 2017 se va desfășura în acest an în Ucraina, la Kiev. Cele două semifinale au loc în zilele de 9 și 11 mai, urmând ca finala să aibă loc pe data de 13 mai.

1 martie 2017