Acreditări presă

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la spectacolul

EUROVISION ROMÂNIA 2018

 

– De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

– Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în sală. Cameramanii nu au acces în arenă în timpul spectacolului.

– Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolelor, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa eurovision.romania@tvr.ro, până cel târziu în data de 16 ianuarie 2018.

– Acreditarea conferă accesul la spectacol.

– Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi sala.

– Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa eurovision.romania@tvr.ro începând cu data de 10 ianuarie 2018. Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

Informaţii solicitate:

  • Nume şi prenume
  • Oraş
  • Publicaţie
  • Funcţie
  • Semifinalele pentru care solicită acreditarea, menţionând numele oraşelor în care acestea vor avea loc.
  • Pentru salina Turda, vă rugăm să trimiteţi şi legitimaţia de presă în formatul unui document scanat

– TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor instituţii media care nu sunt pe profilul manifestării.

Datele limită pentru trimiterea solicitărilor: 16 ianuarie pentru Focşani, 23 ianuarie pentru Timişoara, 30 ianuarie pentru Craiova, 6 februarie pentru Turda respectiv 13 februarie pentru Sighişoara, ora 14.00.