images

Piesa „Alcohol You” – în Trending pe YouTube, preferată în sondaje

Piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concursul de la Rotterdam a strâns sute de mii de vizualizări pe YouTube şi urcă tot mai mult în sondajele privind preferinţele fanilor concursului.

În numai cinci zile de la Finala Naţională pentru Eurovision Song Contest 2020, piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concursul de la Rotterdam a strâns sute de mii de vizualizări pe YouTube şi urcă tot mai mult în sondajele privind preferinţele fanilor concursului.

Postat online după Finala Naţională din 1 martie, videoclipul piesei „Alcohol You” a urcat pe poziţia a cincea în clasamentul YouTube România al celor mai populare clipuri, adunând deja aproape 700.000 de vizualizări.

(w640) Ranking 5

Tot în top cinci se află Roxen cu „Alcohol You” şi în sondajele realizate de site-urile de specialitate şi casele de pariuri, piesa fiind în urcare.

(w640) Poll Eurov

(w640) Poll blog

Piesa „Alcohol You” (muzică Viky Red, text Ionuţ Armas şi Breyan Isaac) a fost votată în proporţie egală de public şi de juriul de specialitate, în cadrul spectacolului Finalei Naţionale, organizat de Televiziunea Română duminică, 1 martie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Melodia s-a clasat pe primul loc, cu 10 puncte (5 primite de la juriu şi 5 de la public).

România va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale a concursului din Olanda.

Vezi piesa „Alcohol You” pe canalul de YouTube al TVR sau pe  eurovision.tvr.ro.