images

Alcohol You

„Alcohol You” este o piesă cu o linie melodică hipnotizantă, acompaniată de un set de versuri pătrunzătoare, care te poartă într-o adevărată călătorie inițiatică.

Melodia poate fi privită ca un traseu pe care ascultătorul îl parcurge împreună cu Roxen printr-un întreg spectru de emoții: tristețe, disperare, speranță, culminând cu o victorie asupra propriei noastre fragilități și nesiguranțe. Piesa e un autentic imn al iubirii universale.

De muzică și producție s-a ocupat Viky Red, un producător tânăr și foarte talentat, care a mai lucrat cu Mark Stam, AMI și Alina Eremia. Totodată, el este „responsabil” pentru producția piesei „Ce-ți cântă dragostea”. “Roxen este extrem de talentată și e o bucurie să lucrezi cu ea. Pune suflet în tot ceea ce face și simte fiecare vers și linie ale pieselor pe care le cântă”, a spus Viky Red.

Textul piesei Alcohol You a fost compus de Ionuț Armas și Breyan Isaac.

Breyan Isaac este cântăreț, compozitor, producător și pianist american. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu artiști precum David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Wiz Khalifa, Nicki Minaj, Charlie Puth, G-Eazy, Waka Flocka Flame, Lecrae. A câștigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album reggae, pentru contribuția sa la piesa “Stony Hill”, a lui Damian Marley.

“Alcohol You are foarte multe emoții și sentimente, trebuia să fac parte din această compoziție. Sentimentul din spatele piesei este dat de nostalgie, iar eu rezonez cu acesta. Roxen transmite extraordinar această piesă și emoția din ea", a declarat Breyan.

 

Instagram Roxen
Instagram Eurovision Romania