images

Cherry Red

„Cherry Red” este o piesă foarte ritmată, cu o infuzie latino savuroasă. Ea îi va trimite pe toți cu gândul direct spre un peisaj de vară, eliberator.

Sentimentele evocate de această melodie sunt de înălțare, de relaxare – o atmosferă de vacanță exotică la care sunt rezervate doar biletele de dus.

De producția piesei s-au ocupat Sebastian Barac și Marcel Botezan – cunoscuți sub numele de „Marco & Seba”, dar și Costel Domințeanu.

Muzica a fost realizată de cei trei deja menționați – Sebastian Barac, Marcel Botezan, Costel Domințeanu, alaturi de Theea Miculescu, ce a compus si textul piesei.

Marco & Seba sunt unii dintre producătorii români cu cel mai mare succes internațional. Cei doi sunt responsabili pentru cele mai multe dintre hit-urile INNEI, iar împreună au peste 50 de nominalizări la cele mai importante premii ale industriei muzicale și 30 de trofee, inclusiv MTV Music Award pentru piesa “HOT”. Au lucrat cu Niki Minaj, Nick Jonas și Akon. Sunt producători pentru Kesha, Pitbull, Flo-Rida, David Guetta, Justin Bieber, Jason Derulo și mulți alții.

“Cherry Red îți dă o stare bună, e o piesă vie, care te face să visezi, să-ți dorești să fie vară tot anul și să fii liber”, au declarat Marco & Seba.

Theea Miculescu are un impresionant „palmares” muzical, printre care se numără colaborări cu INNA, Juan Magan X Hyenas X Mohombi X Yasiris, Antonia, Mira și Roxen. “Roxen are o voce cameleonică, ea poate trece cu ușurință de la un ritm la altul, însă important este să creadă în versurile fiecărei piese pe care o cântă. Cherry Red e o bucurie, o melodie care induce ritmul prin toate elementele din care e compusă”, a spus Theea.

 

Instagram Roxen
Instagram Eurovision Romania