images

Colors

Un imn pop care combină elemente retro cu tema iubirii văzute din mai multe unghiuri, „Colors” reușește să fie un amestec muzical perfect armonios.

Atunci când vezi viața doar în alb și negru, s-ar putea să nu mai observi curcubeul, așa că eliberează-te de barierele pe care ți le impui și lasă-te învăluit de dragoste. „Colors” promite să le intre tuturor pe sub piele exact așa cum o face iubirea – brusc, însă fără să îți dai seama cum și când s-a întâmplat.

„Colors” este scrisă și produsă de Alexandru Cotoi, Breyan Isaac, Julie Frost – muzicieni recunoscuți la scară internațională, câștigători de premii Grammy și Golden Globe.

“Sunt fericit că am putut contribui la tot procesul creativ pentru reprezentarea României la Eurovision. A fost o perioadă frumoasă, în care am compus, am lucrat foarte mult în studio, dar ne-am și distrat”, a declarat Alex Cotoi.

“Roxen nu a încercat niciun moment să mă impresioneze sau să-mi intre pe sub piele, nu așa cum fac de obicei artiștii. Este specială din toate punctele de vedere, pentru mine a fost doar despre vocea ei”, a spus Jodie Frost.

“Colors a pornit cu un vibe special încă de la începutul sesiunii, cu toții am știut că este o piesă deosebită, doar că nu știam exact pe mâinile cui va intra. Din fericire a fost Roxen. Ea a reușit să absoarbă fiecare parte din piesă. Colors este light & bright, e ca o adiere proaspătă", a completat Breyan Isaac.


Instagram Roxen
Instagram Eurovision Romania