images

Damir Kedzo anunță că are COVID-19 și îndeamnă fanii să poarte măști

Cunoscutul artist croat, laureat al Eurovision 2020, Damir Kedzo, dezvăluie că este infectat cu noul coronavirus, potrivit site-ului wiwibloggs.

Vedeta croată a făcut acest anunt pe rețelele de socializare, îndemându-și fanii să se protejeze și să respecte toate măsurile impuse de autorități.

„Dragii mei, trebuie să vă împărtășesc că am Covid-19”, a scris el pe Instagram. „Sunt acasă, sunt izolat și mă simt bine.”

„În următoarele 14 zile vom comunica online și vom aștepta ca toate acestea să treacă. Fii atent, poartă mască, ia-ți temperatura și, dacă te îndoiești de ceva, contactează-ți medicul. ”

Damir nu este singura vedetă din lumea Eurovision care este pozitiv la testul pentru coronavirus. Lista îi include și pe Jaguar Jonze, finalistul Australia Decide și cântăreața germană Eurovision 2013 Natalie Horler. Ambii declară că s-au recuperat complet.

Din fericire, Damir nu va petrece izolarea singur, ci alături de Gigi, terrierul Jack Russell din viața sa, care apare adesea în postările de pe contul lui de Instagram. Într-o postare, Kedzo a explicat că „a avea un câine a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea”.