images

Eden Alene va reprezenta Israelul la Eurovision Song Contest 2021 | VIDEO

Israel a deschis înscrierile pentru selecția piesei cu care Eden va concura la Rotterdam.

Eden Alene se întoarce pentru a reprezenta Israelul la Rotterdam în 2021. A fost lansat apelul oficial pentru înregistrarea pieselor.

În comparație cu anii precedenți, acum compozitorii pieselor nu trebuie să fie israelieni și nici membri ai Societății Autori, Compozitori și Editori de Muzică din Israel (ACUM).  Între 16 septembrie și 5 octombrie, ora 11:00, ora Israelului, compozitorii își pot înscrie piesele.

Fiecare compozitor poate trimite o singură melodie la selecție și aceasta poate fi în orice limbă. Cele 16 piese vor fi disponibile publicului în luna noiembrie.

Radiodifuzorul KAN a confirmat că se va organiza finala națională. Vor fi două semifinale de câte patru melodii fiecare și o mare finală în care cele mai bune patru melodii vor lupta pentru a ajunge la Rotterdam. Spectacolele vor avea o durată de 52 de minute și vor avea loc în februarie 2021.

Rezolvând confuzia de pe rețelele de socializare, piesele care se califică în semifinale nu vor fi interpretate de Eden Alene. În finală, Eden va interpreta pentru prima dată cele patru piese finaliste către public.

Eden Alene - Feker Libi  - Eurovision 2020