images

Eleni Foureira, în cărți pentru a reprezenta Cipru la Eurovision 2021

În 2018, ea a pus foc pe Lisabona și a dat Ciprului cel mai bun rezultat Eurovision din istorie cu  melodia „Fuego”.

Acum media elene raportează că Eleni Foureira ar fi fost invitată să reprezinte din nou Cipru la competiția muzicală din 2021.

Se pare, potrivit presei, citate de wiwibloggs, că postul de televiziune cipriot CyBC ar fi făcut o propunere oficială pentru ca Eleni să reprezinte Cipru la Eurovision 2021.

În iulie, șeful delegației din Cipru, Evi Papamichael, a negat zvonurile că Eleni Foureira ar fi fost selectată să reprezinte din  nou Cipru.  Papamichael a spus că nu înțelege tot hype-ul centrat în jurul unui artist și a menționat că participarea Ciprului la Eurovision este foarte mult un efort de echipă.

Toată lumea vrea să reprezinte Cipru

Întrucât Grecia a invitat-o deja pe Stefania să fie super-fata lor în Rotterdam în 2021, vedetele muzicale grecești se îndreaptă spre Cipru ca fiind cea mai bună șansă de a ajunge la Eurovision în 2021.

Până în prezent, printre artiștii interesați se numără Despina Savva de la show-ul The Voice Australia, steaua X Factor Grecia Ian Stratis, alături de Eirini Papadopoulou, artista de la Australia Decide Leea Nanos, Ivi Adamou de la Eurovision 2012, starurile Konnie Metaxa & Tasos  Xiarcho, grupul de pop-rock Melisses, pictograma pop Vangelis Kakouriotis și cântăreața Katerina Stikoudi.

Recent, o emisiune greacă de dimineață de la Open TV susținea că Eirini Papadopoulou și Katerina Stikoudi ar fi cei care conduc în topul preferințelor organizatorilor din Cipru. Dar acum, cu o potențială revenire a Eleni Foureira în mix, nu se știe sigur ce va urma.