images

Estonia: 156 de melodii trimise pentru Eesti Laul 2021

ERR, televiziunea publică estonă, a anunțat că un total de 156 de melodii au fost trimise pentru Eesti Laul 2021.

Tomi Rahula, producătorul Eesti Laul, a declarat că piesele din acest an sunt incitante și diverse ca stil și interpretare.  "Printre participanți se numără artiști care au avut foarte mult succes la Eesti Laul în trecut, dar sunt artiști deocamdată necunoscuți publicului larg. Selecția este diversă în toate privințele și va surprinde cu siguranță juriul". 

Dintre cele 156 de melodii trimise, 63 vor fi cântate în limba estonă.  Pentru celelalte 93 de melodii, limba engleză este cel mai frecvent aleasă, însă unele dintre ele includ și versuri în rusă, spaniolă sau franceză.  Melodiile vor fi trimise acum unui juriu format din experți, care le vor evalua fără să cunoască interpreții și autorii.  Juriul va selecta 24 de melodii pentru semifinale.  În cazul în care Uku Suviste, interpretul care urma să reprezinte Estonia la ESC2020, a trimis o melodie, aceasta va trece automat în etapa semifinalei. 

Cei 24 de semifinaliști ai Eesti Laul 2021 vor fi anunțați pe canalul ETV1 pe 11 și 12 noiembrie, iar piesele acestora vor fi dezvăluite în decembrie.  Semifinalele Eesti Laul vor avea loc pe 18 și pe 20 februarie.

12 piese se vor califica pentru Marea Finală din 6 martie. Toate cele trei spectacole vor avea loc la Tallinn.

Foto - sursa internet