images

Islanda: Daði Freyr reprogramează turneul european, alimentând zvonurile pentru Eurovision 2021

Daði Freyr declară că este deschis să reprezinte Islanda la Eurovision 2021 împreună cu Gagnamagnið - dacă radiodifuzorul islandez RUV „vrea să ne invite”. 

Pe lângă confirmarea recentă că radiodifuzorul RUV va participa la Eurovision 2021, totul a fost liniștit pe frontul islandez.

Nu au existat știri cu privire la Söngvakeppnin - selecția națională anuală și nici detalii despre trimiterile de melodii sau date. Asta i-a făcut pe fani să-și pună o întrebare importantă: Daði Freyr a fost selectat intern pentru Eurovision 2021?

Fanii cu ochi de vultur au observat rapid că Daði Freyr și-a șters programul pentru întreaga lună mai, trimițând zvonurile în overdrive. Turneul său se încheie pe 30 aprilie 2021, ceea ce înseamnă că, dacă Islanda îl reselectează (sau l-a selectat deja, din nou!) pe Daði Freyr, va avea timp să finalizeze turul și să ajungă la Rotterdam pentru repetițiile Eurovision.

(w640) Daði Frey

Când un fan l-a întrebat pe Daði de ce și-a șters întregul program în luna mai, a glumit că are nevoie de ceva timp pentru el.

Freyr a clarificat anterior că este deschis să reprezinte Islanda la Eurovision 2021 împreună cu Gagnamagnið - dacă radiodifuzorul islandez RUV „vrea să ne invite”.

A susținut cu tărie că nu va fi deschis competiției în finala națională din 2021, scriind pe Twitter: „Mi s-ar părea ciudat să concurez din nou la Söngvakeppnin”.

***

Sursa: wiwibloggs.com