images

Just Dance 2021 prezintă „Uno” al lui Little Big

Trupa Little Big din Rusia are un alt premiu uriaș: piesa „Uno” va apărea în jocul video muzical global Just Dance 2021.

Just Dance este un joc video muzical care a apărut pentru prima dată în 2009 și este numit așa după cunoscutul single hit - Just Dance - al lui Lady Gaga.

La începutul acestui an, „Uno”, piesa cântată de trupa Little Big la Eurovision 2020, a devenit cel mai urmărit videoclip de pe canalul oficial de YouTube al Eurovision Song Contest, depășind campionul „Toy” din 2018.

Trupa rusă se alătură unei companii apreciate. Dintre celelalte trei melodii Eurovision care au fost prezentate în jocul de ritm, toate trei au câștigat concursul de melodii: hitul „Toy” - al Nettei din 2018, câștigătorul Lenei din 2010 - „Satelit” și intrarea ABBA din 1974 -  „Waterloo”.

Artistul Eurovision 2011 Stella Mwangi - regina rap-ului și hip-hop-ului norvegian - a realizat versiunea din 2019 a jocului cu piesa ei „Not Your Ordinary”, care nu era o intrare Eurovision.

În fiecare an apare o nouă versiune a jocului, cu o nouă coregrafie de dans pe care utilizatorii o pot deschide și bloca. Include unele dintre cele mai recente hit-uri, împreună cu clasice din toate timpurile.

Așa cum v-ați așteptat, coregrafia include mișcările sub semnătura trupei din videoclipul muzical, care, în momentul scrierii, a fost vizionat de peste 155 de milioane de ori.

Personajele animate din redarea Just Dance își reunesc în mod repetat genunchii, ca și când ar încerca să strivească un țânțar furios. Apar și mișcări simple ale mâinilor pe care le veți recunoaște de la vocaliștii Little Big.