images

Mai multă flexibilitate pentru spectacolele preînregistrate la Eurovision 2021

Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, a dezvăluit că celor 41 de posturi de televiziune participante la Eurovision 2021 li se va oferi mai multă flexibilitate în ceea ce privește spectacolele lor preînregistrate comparativ cu Junior Eurovision 2020.

"Desigur, sperăm că putem aduce toate cele 41 de spectacole la Rotterdam, mai ales că vrem să fie împreună și să cânte pe aceeași scenă, așa cum a fost întotdeauna. Dar chiar dacă nu reușim asta, cred că vom avea una dintre cele mai colorate  și diverse ediții Eurovision pe care le-am văzut vreodată", a spus Sietse Bakker într-un interviu disponibil pe canalul de YouTube al lui Jan Bors.

Pentru concursul de anul acesta toate țările participante trebuie să preînregistreze un spectacol, care va fi utilizat în cazul în care concursul se desfășoară de la distanță sau dacă artistul nu poate călători la Rotterdam.

Spre deosebire de Junior Eurovision 2020, televiziunilor participante nu li se va cere să creeze același design scenic ca în Ahoy Arena din Rotterdam.  Motivul din spatele acestui fapt este că echipa de producție olandeză consideră că ar putea fi „puțin plictisitor” pentru spectatori să privească aceeași scenă de 41 de ori.  Deși există unele limite, participanții vor putea lua propriile decizii creative și vor avea mult mai multă libertate privind spectacolul cu care se vor prezenta în competiție.

(w640) Eurovision

Deși EBU este încă așteptat să confirme ce scenariu va fi utilizat pentru Eurovision 2021, hotelurile din Rotterdam au deja planul făcut, sperând într-un reviriment al industriei odată cu organizarea celebrului festival. Citiți mai multe AICI.