images

Malta: Glen Vella susține că preînregistrarea elementelor de backing vocals este o „idee foarte proastă”

Glen Vella, reprezentant al Maltei la Eurovision 2011, a comentat schimbarea anunțată de EBU, respectiv regula care va intra în vigoare la concursul din 2021 de la Rotterdam.

La “The Euro Trip Podcast”, cântăretul și-a exprimat opinia cu privire la faptul că backing vocals preînregistrate vor fi permise în competiție. 

"Pot fi preînregistrate vocile de backing vocals la Eurovision, iar eu nu sunt de acord cu acest lucru. Nu este o idee proastă, este o idee foarte proastă".

Apoi Glen s-a adresat direct organizatorilor competiției, exprimându-și opoziția față de această abordare: "Din moment ce orchestra nu este acolo, ar trebui să avem toate vocile în direct. Deci, EBU, trezește-te".

Glen își împărtășește gândurile și despre decizia Maltei de a folosi X Factor pentru a selecta reprezentantul la Eurovision, lucru cu care, de asemenea, nu este de acord.

"Eurovision este un lucru, X Factor este un alt lucru. Publicul este diferit".

Glen Vella (n. 14 mai 1983) este un cântăreț maltez. Și-a început cariera la vârsta de 13 ani. A studiat muzica, voce și pian. Are o diplomă în  coaching vocal de la Victoria Music and Arts College din Londra. A participat la diferite show-uri TV și spectacole din Malta, inclusiv „Kalamita”, „Showtime”, „Jesus Christ Superstar” și „Abba Mania”.

***

sursa articol: shows.acast.com

foto: listal.com