images

Melodifestivalen 2021 - noi detalii în presa suedeză despre posibili participanți

Cotidianul „Aftonbladet” continuă seria dezvăluirilor cu privire la prezența în selecția națională din Suedia a anumitor artiști. Printre aceștia s-ar număra Jessica Andersson, reprezentanta a Suediei la Eurovision 2003 ca parte a duetului Fame, și doi participanți la selecția din 2020, Alvaro Estrella și Klara Hammarström.

Jessica Andersson a rămas fidelă, de-a lungul anilor, fenomenului Eurovision și a participat în mai multe rânduri la selecția suedeză. Aceasta ar fi cea de-a șasea participare a sa ca solistă. Pentru 2021, se doscută despre o piesă pop dinamică, ritmată, în stilul melodiei „Party Voice”, cu care Jessica a ocupat locul 11 în finala Melodifestivalen din 2018.

Alvaro Estrella ar intra în selecția din 2021 în calitate de solist, după ce a participat la ediția anterioară alături de Méndez. Începând cu anul 2011, artistul a adunat o multitudine de apariții legate de Eurovision, fie în calitate de solist, backing vocal și chiar dansator.

Klara Hammarström, o favorită a publicului tânăr, a participat pentru prima oară la Melfest în 2020, cu piesa dance-pop „Nobody”. Ca și Dotter, Klara a participat la mai multe tabere de creație cu focus pe piesele pentru Melodifestivalen.

Cu toate că aceste infomații nu sunt oficiale, întrucât artiștilor participanți le este interzis să comunice public înscrierea în selecția suedeză, predicțiile „Aftonbladet” s-au dovedit deseori corecte, permițând fanilor să anticipeze cel puțin o parte dintre surprizele pregătite de organizatorii Melodifestivalen.

Foto: aftonbladet.se