images

Moldova: Natalia Gordienko pare să-și confirme participarea la Eurovision 2021, în contul Instagram

Este o vedeta plină de farmec și talentată, care trebuia să reprezinte Moldova la Eurovision 2020. În timp ce se zvonea că Natalia Gordienko a fost selecționată intern pentru Eurovision 2021, acum pare să-și confirme întoarcerea.

Natalia Gordienko pare să fi confirmat știrea prin actualizarea prezentării din contul ei de Instagram verificat. Pe lângă faptul că este „cântăreață, gazdă TV, model și mămică a unui băiat frumos”, în descriere se menționează, de asemenea, că este „Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2021 din Rotterdam”.

Deși radiodifuzorul TRM nu a confirmat încă faptul că Natalia va fi selecția Moldovei pentru Rotterdam, pare puțin probabil ca Natalia să își fi actualizat profilul Instagram dacă selecția internă nu ar fi fost rezolvată.

Se va întoarce și echipa de vis?

În iunie, site-ul de știri în limba greacă Eurovision Fun a raportat că Natalia Gordienko a fost selectată intern pentru a reprezenta Moldova la Eurovision 2021 - și, din nou, va lucra cu așa-numita „Dream Team”.

Compozitorul grec Dimitris Kontopoulos, compozitorul rus Philipp Kirkorov și regizorul de scenă grec Fokas Evangelinos se aflau în spatele intrării Nataliei din 2020 cu piesa “ Prison” și s-a anunțat că se vor întoarce și pentru participarea ei din 2021.

Echipa de vis a fost, de asemenea, în spatele participării Moldovei din 2018, cu melodia dinamică a DoReDos, „My Lucky Day”.

În această etapă, echipa de vis nu și-a confirmat încă implicarea pentru 2021.

Călătoria Nataliei Gordienko înapoi la Eurovision

Natalia a reprezentat anterior Moldova la Eurovision 2006, realizând piesa amuzantă „Loca” cu Arsenium și Connect-R. Trio-ul a terminat pe locul 20 în marea finală.

Ea a revenit la finala națională a Moldovei, la începutul acestui an, cu melodia dramatică „Prison”. Acolo a obținut punctajul cel mai bun, atât din partea juriului, cât și a televotului - și s-ar fi îndreptat spre Eurovision anul acesta, dacă concursul nu ar fi fost anulat.

Selecția internă a Nataliei sugerează că TRM nu va organiza obișnuita finală națională a Moldovei. Este posibil ca Moldova să se inspire din exemplu unor țări precum Israel și România și poate organiza o finală națională pentru a selecta melodia Nataliei pentru 2021.

Participările la Eurovision 2021 confirmate până acum:

 

Natalia Gordienko va fi a 19-a artistă din 2020, a cărei prezență a fost confirmată pentru participarea din Rotterdam.

 

Australia - Montaigne (confirmată 2 aprilie)

Austria - Vincent Bueno (confirmat 26 martie)

Azerbaidjan - Efendi (confirmată 20 martie)

Belgia - Hooverphonic (confirmată 20 martie)

Bulgaria - Victoria (confirmată 21 martie)

Republica Cehă - Benny Cristo (confirmată 14 mai)

Georgia - Tornike Kipiani (confirmată 21 martie)

Grecia - Stefania (confirmată 18 martie)

Israel - Eden Alene (confirmată 22 martie)

Letonia - Samanta Tīna (confirmată la 16 mai)

Malta - Destin (confirmată 16 mai)

Moldova - Natalia Gordienko (confirmată 15 iulie)

Olanda - Jeangu Macrooy (confirmată 18 martie)

România - Roxen (confirmată 31 martie)

San Marino - Senhit (confirmată 16 mai)

Slovenia -Ana Soklič (confirmată la 16 mai)

Spania - Blas Cantó (confirmată 18 martie)

Elveția - Lacrimile lui Gjon (confirmate 20 martie)

Ucraina - Go_A (confirmată 18 martie)