images

Norvegia: FINALA Marelui Premiu Melodi 2021 va avea loc în 20 februarie

Radiodifuzorul norvegian NRK a dezvăluit planurile pentru Marele Premiu Melodi 2021, confirmând că îndrăgita finală națională va fi din nou formată din cinci semifinale și o mare finală.

Managerul de proiect al Marelui Premiu al Melodi, Stig Karlsen, a anunțat planurile pe 11 octombrie, în timpul unui flux live, pe Facebook.

Prima semifinală va fi difuzată pe 16 ianuarie, cu semifinalele rămase în fiecare sâmbătă. Finala va avea loc pe 20 februarie.

Toate cele șase spectacole vor avea loc în H3 Arena, situată în Fornebu. Participarea publicului depinde de regulile din acel moment. Știm cu toții că situația în curs cu privire la COVID-19 se schimbă aproape în fiecare zi. Un public mic va fi permis, dacă nu se întâmplă nimic extrem.

Stig Karlsen: „Desigur, vor fi mai puțini oameni în audiență, dar intenționăm să includem întreaga țară.  Va fi un alt tip de sezon MGP, dar nu facem nimic la jumătate ”.

Karlsen adaugă că, deși semifinalele și finala vor avea loc în aceeași arenă, el promite că vom avea spectacole diferite.

În acest moment, Norvegia interzice evenimentele cu peste 200 de persoane prezente.

sursa articol: wiwibloggs.com