images

O idee neobișnuită: Vedetele Eurovision 2017 fac spectacol la Kiev | VIDEO

Cum concertele live sunt restricționate, trupa rock din Ucraina, O.Torvald, a găsit o modalitate de a le oferi fanilor lor un spectacol de muzică live, în timp ce practică și distanțarea socială sigură: au mers pe verticală.

Grupul a numit-o „concert vertical”, iar spectaculosul eveniment a fost susținut la Hotel Bratislava din Kiev, Ucraina. Faimoasa trupă rock - care a reprezentat Ucraina la Eurovision 2017 - s-a instalat pe acoperișul unei clădiri din apropiere, în timp ce fanii urmăreau de pe balcoanele camerelor de hotel.

Fiecare cameră de hotel putea găzdui doar patru persoane, dar asta a fost mai mult decât suficient pentru fanii O.Torvald.

În videoclipul evenimentului vedem grupuri de prieteni care se bucură de concert de la balcoanele lor, fiind liberi să sară, să cânte și să strige fără a fi nevoie să poarte o mască.

Liderul trupei, Yevhen Halych, a avut în vedere experiența neobișnuită, spunând: „Publicul nu este atât de aproape pe cât ne-am dori și asta face totul mai dificil. ”

Următorul concert al lui O.Torvald va implica și distanțarea socială. Concertul lor din 21 august, programat to la Kiev, promite „șezlonguri confortabile, cocktailuri delicioase și o distanță sigură”.