images

Philipp Kirkorov, inspiraţie pentru actorul Dan Stevens

Este megastarul rus recunoscut pentru stilul său unic şi spectacolele sale fastuoase. Recent, Philipp Kirkorov a atras atenția Hollywood-ului, devenind sursa de inspirație pentru actorul Dan Stevens, care joacă în filmul Netflix:The Story of Fire Saga.

Philipp, care a dominat lista celor mai bine plătite vedete ale popului din ultimii ani, potrivit Forbes Rusia, s-a declarat încântat să afle că Dan Stevens s-a inspirat din spectacolele lui pentru rolul lui Alexander Lemtov - cântărețul rus bogat din film.

Dan Stevens a declarat recent în media: „Personajul se bazează pe un cântăreț rus numit Philipp Kirkorov și pe stilul său de operă pop, cu costume spectaculoase”.

Potrivit contului său de Instagram, Philipp se declară încântat să știe că Dan „a studiat stilul și manierele mele pentru a lucra la imaginea pe care o împărtășește cu plăcere în interviurile sale!”

„Il invit pe @thatdanstevens să se alăture anului nostru Eurovision #DreamTeam pentru a vedea și a se bucura de acest concurs de neuitat din interior! Și îl voi aștepta și la emisiunea mea în timpul turneului meu mondial. ”

Echipa de vis, desigur, se referă la repetiţiile de lungă durată pentru Eurovision ale lui Phillip împreună cu colaboratori, inclusiv compozitorul Dimitris Kontopoulos, regizorul de scenă Fokas Evagelinos și directorul creativ Ilias Kokotos.

Putem vedea influența lui Philipp şi în altă parte a filmului. Una dintre cele mai discutate scene din film este „Song-a-long”, care apare atunci când Dan și mai multe foste vedete Eurovision - printre care Loreen, Jamala și Bilal Hassani – încep toţi să cânte deodată la reşedinţa sa fastuoasă.

Acest lucru ne face să ne gândim la petrecerea de naștere a lui Philipp de la Lisabona, unde a invitat toate delegațiile Eurovision 2018 și mai mulți membri ai presei să se bucure de o seară cu mâncare, muzică și un tort de opt etaje. Pe lângă cântarea hitului său „Mood Color Blue”, el s-a bucurat de apariţia neaşteptată Sergey Lazarev, care a zburat pentru a sărbători marea noapte a prietenului său.