images

Roxen, reprezentanta României la ESC 2021, a stat recent de vorbă cu eurovision.tv

Ea a povestit că s-a concentrat extrem de mult pe muzica sa.

În perioada care a trecut, Roxen a lansat single-ul „How To Break A Heart”, promovat la nivel internațional de Warner Music, în timp ce recentul său single “Spune-mi” a ajuns pe locul întâi în topurile radio din România.

Din luna mai, Roxen s-a gândit constant la Eurovision și a petrecut mult timp în studio. Interpreta a făcut, de asemenea, o mulțime de alte lucruri pe care le iubește și care îi inspiră muzica, cum ar fi cititul, pictura și mersul pe jos în natură.

Acum, ea așteaptă cu nerăbdare să se conecteze cu colegii săi participanți la Eurovision 2021, pentru a transmite în mod colectiv un mesaj de solidaritate și pozitivitate lumii.

(w640) roxen

foto: Tibi Clenci

„Deși îmi place să fiu în studio și să explorez fiecare dimensiune a muzicii mele, abia aștept să mă întâlnesc cu ceilalți concurenți și să urc pe scenă în cele din urmă, dar și să exprim faptul că muzica ne ajută pe toți să ne deschidem și să vorbim despre toate lucrurile prin care trecem. Am continuat să evaluez diferite idei pentru Eurovision, cea mai importantă competiție muzicală pentru mine, așa că abia aștept să arăt tuturor ceea ce am pregătit , a spus Roxen pentru eurovision.tv.