images

Rusia: Little Big va trimite melodii pentru Eurovision 2021| VIDEO

Little Big, trupa rave din Rusia, care a concurat la Eurovision anul acesta, a dat informații într-un interviu acordat Radio Energy despre piesele pe care urmează să le prezinte la ediția din 2021.

„Nu o avem ( piesa).  Este un concurs de cântece, trebuie să te pregătești pentru el.  Mulți oameni cred că ne calificăm automat pentru 2021. Nu este corect, mai întâi avem nevoie de o melodie. Probabil o vom înregistra în viitorul apropiat.  Vom trimite mai multe melodii și dacă ele plac, vom merge (la Rotterdam).  La urma urmei, este o competiție.”  De asemenea, au afirmat că "nu au un plan, dar există șansa să mergem. Cu siguranță vom trimite melodii".

Little Big a fost una dintre favoritele concursului din 2020, înainte de anularea acestuia la începutul acestui an.  Piesa lor concurentă "Uno" este în prezent cel mai vizionat videoclip de pe canalul Eurovision YouTube, cu 165 de milioane de vizualizări.

Rusia a debutat la Eurovision în 1994 și a devenit una dintre cele mai de succes țări ale concursului.  De la mijlocul anilor '00, Rusia a obținut o serie de rezultate importante, inclusiv prima și singura lor victorie din 2008. Dima Bilan a câștigat concursul de la Belgrad, Serbia, cu piesa „Crede” ducând concursul la Moscova în anul următor. Rusia a reușit să se califice în finală pentru prima dată în 2018, când a terminat pe locul 15, cu 65 de puncte.