images

Să nu „cazi din cer”! Arilena Ara cântă în colivie gigantică

Duminică după-amiază, cântăreața din Albania, reprezentanta țării la Eurovision 2020, Arilena Ara, s-a ridicat deasupra Tiranei într-o gigantică colivie albă.

Arilena, care a câștigat cea mai recentă ediție a Festivali i Këngës, a făcut acest lucru în cadrul E diela shqiptare - un talk show săptămânal găzduit de legenda muzicii albaneze Gjebrea.

Arilena, care nu pierde niciodată șansa de a crea un moment original, profită la maximum de cușca ei - alunecând într-un costum de piele neagră, cu pelerină.

Recent, televiziunea albaneză  RTSH a confirmat recent participarea la Eurovision 2021 și a spus că Festivali i Këngës va servi din nou ca finală națională, atâta timp cât evenimentul poate continua în aceste momente dificile generate de noul coronavirus.

Dar dacă festivalul național nu va putea avea loc?  Nu este încă clar cum va fi ales artistul, scrie wiwibloggs, speculând că este posibil ca Arilena să aibă șansa de a merge anul viitor la Rotterdam?

Răspunsul ei a fost: „Eurovision 2021 se va întâmpla cu mine sau fără mine”. În spiritul Eurovision, cușca de pasăre a Arilenei este familiară oricui a urmărit videoclipul oficial pentru intrarea ei în concurs.