images

Spania: Blas Cantó va propune patru melodii pentru Eurovision 2021

Blas Cantó lucrează la patru potențiale melodii pentru a reprezenta Spania la concursul muzical Eurovision.

Eurovision Spania anunță că Blas Cantó că a creat patru melodii apropiate de stilul său, pe care le va prezenta la TVE și Warner Music pentru Eurovision 2021. Cele patru melodii nu vor conține melodia pe care Blas a lucrat-o cu Duncan Laurence, câștigător al Eurovision 2019, la începutul anului.

Nu a fost încă stabilit dacă TVE va organiza o altă selecție internă sau va opta pentru o selecție televizată pentru a alege piesa reprezentantă.

Ultima dată când Spania a organizat un proces de selecție a cântecelor pentru un singur cântăreț a fost în 2013, când ESDM a concurat la Malmö.

Cine este Blas Cantó?

Blas este un cântăreț de 27 de ani din Murcia.  Anterior a fost membru al trupei de băieți Auryn, cu care a cântat ultima dată în 2016 și care a participat și la selecția națională spaniolă în 2011. Blas a lansat până în prezent două albume de studio, cel mai recent, intitulat „Complicados”, fiind lansat luna trecută.

În 2004, Blas a participat la EuroJunior, concursul de selecție a participării Spaniei la Junior Eurovision Song Contest.  A terminat pe locul patru. Câștigătoarea spectacolului spaniol a fost desemnată și câștigătoarea Junior Eurovision: Maria Isabel, cu „Antes Muerta Que Sencilla”.

Prin urmare, reprezentarea Spaniei la Eurovision este un vis pe care Blas l-a avut de când era copil.