images

Stephane Bern și Carla vor comenta Eurovision Junior 2020 pentru France Télévisions

Cunoscutul animator de televiziune și reprezentanta Franței la ediția de anul trecut a JESC vor comenta transmisiunea live pentru televiziunea publică din Hexagon. 

Nu este prima oară când Stephane Bern comentează acest eveniment în direct – a mai făcut-o și în 2010, apoi în perioada 2015 – 2019 pentru ESC, iar în ultimii 2 ani pentru JESC. Pentru Carla este o premieră.

Reprezentanții France Télévisions au dat detalii, la o conferință de presă recentă, și cu privire la participarea Franței la acest concurs. Tânăra Valentina va intepreta piesa sa optimistă, « J’imagine », într-un platou special amenajat, cu un decor identic cu cel al altor concurenți. "Avem un caiet de sarcini foarte clar și precis cu privire la platou, la dimensiunile acestuia. Polonia a informat toți participanții în această privință" , a declarat Alexandra Redde-Amiel, șefa delegației franceze.

Actul artistic final, în regim de live, ca și postcardul – portretul artistului care va fi difuzat în cursul show-ului internațional, vor fi preînregistrate la Paris. Toate aceste materiale video vor fi apoi trimise organizatorilor din Polonia.

Foto – sursa www.enroute-eurovision.fr/