images

Storm

Inspirațională, spirituală, înălțătoare. Fragilă, dar puternică, în același timp. Sună ca un paradox, însă „Storm” o prezintă pe Roxen într-o lumină care e gata să hipnotizeze ascultătorii.

Vom pluti alături de ea pe un adevărat fluviu de versuri, explorând fiecare colțișor al liniei melodice. Vocea explozivă a artistei și ritmurile disruptive îi vor purta pe ascultători într-o călătorie fantastică.

De linia melodică și de producția piesei s-a ocupat Viky Red, interpret, producător și DJ, dar cel mai important e că face toate aceste lucruri la cel mai înalt nivel. A participat din postura de artist în cadrul mai multor festivaluri internaționale din România, Ucraina și Franța. Își spune PAX, un acronim de la „Paradise Auxiliary”. Dacă va fi nevoit să aleagă un instrument preferat, atunci răspunsul lui va fi: „Orice cu clape!”.

„Storm te inspiră, te duce pe diverse culmi, dar nu te lasă acolo. E ca un rollercoaster de sentimente, iar Roxen este de departe cea mai potrivită artistă pentru această piesă”, a declarat Viky.

„Storm” este scrisă și compusă de Minelli, cântăreață, compozitoare și textieră din România, care și-a început cariera artistică în trupa Wassabi, ulterior colaborând cu nume importante din industrie, precum Marco&Seba, Markus Schulz, Vanotek, DJ Polique, Filatov & Karas, Arnold Palmer sau Follow your Instinct.

Piesa “Mariola”, compusă și interpretată de Minelli, a ajuns în vârful topurilor de la radio, TV, Spotify, Shazam în mai multe țări din regiune. De asemenea, ea a mai compus piesa „Addicted”, semnată de SICKOTOY, respectiv „Touch Me”, a Antoniei.

“Toată această perioadă a fost o provocare, una extrem de creativă și productivă în același timp. Cred că Storm i se potrivește lui Roxen ca o mănușă, are forță, are emoție. Însă, în final, important este să meargă la Eurovision cu cea mai bună varintă dintre cele cinci și să reprezinte cât mai bine România pe scena de la Rotterdam”, a spus Minelli.

 

Instagram Roxen
Instagram Eurovision Romania