images

Suedia: Primele 14 piese au fost selectate pentru Melodifestivalen 2021

Radiodifuzorul SVT a confirmat că cele 14 piese sunt cele alese de juriul de selecție Melodifestivalen.

În timp ce unele țări nu au confirmat încă detaliile procesului lor de selecție pentru Eurovision 2021, Suedia lucrează deja din greu.

SVT a împărtășit știrile pe noul său cont de social-media - @mellobackstage.

SVT: „Au mai rămas mai mult de șase luni până să avem un câștigător la Mello ’21. Timp de o săptămână, juriul nostru a ascultat toate piesele trimise. Primele 14 contribuții au fost selectate.  #ingetstopparmello”.

Hashtag - #ingetstopparmello - înseamnă „nimic nu-l oprește pe Mello”. Este un semn că, în ciuda restricțiilor pe care le poate aduce actuala pandemie Covid-19, spectacolul va continua.

Ce face juriul de selecție Melodifestivalen?

Membrii juriului provin din diferite domenii.

(w640) suedia

El este responsabil pentru selectarea a jumătate din înregistrări - melodiile care au intrat în urma depunerilor deschise. Anul acesta, SVT a primit 2747 de înregistrări.

Juriul le-a redus în mai multe etape, înainte de a veni în cele din urmă cu cele 14 acte care se îndreaptă spre semifinală.

Când vom afla mai multe despre Melodifestivalen 2021?

SVT nu a confirmat când va fi dezvăluită gama de acte pentru concurs. Cu toate acestea, anunțul se face de obicei la sfârșitul lunii noiembrie. Julia Alfrida va avea un loc în semifinalele Melodifestivalen cu o piesă nouă.

Radiodifuzorul suedez nu a confirmat niciun detaliu despre datele și locurile pentru Mello ’21. Luna trecută, mass-media suedeză a susținut că SVT dorește să renunțe la turneul național obișnuit și, în schimb, susține toate cele șase spectacole într-un studio din Stockholm cu un public redus.

***

Sursa articol: wiwibloggs; sursa foto: eurovisionworld; wiwibloggs