images

Vedete Eurovision: Cinci noi piese ABBA în 2021?

Din 2018 fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea a două noi înregistrări ale legendelor pop-ului suedez. Și acum, după multe întârzieri, se pare că vor exista nu două, ci CINCI piese noi care vor apărea anul viitor.

Sau așa afirmă jurnalistul britanic Geoff Lloyd, specializat în muzică, potrivit wiwibloggs.

Lloyd a dezvăluit că a avut recent o discuție cu Zoom cu Björn Ulvaeus, care a confirmat că ABBA a înregistrat cinci piese noi care ar urma să fie lansate anul viitor.

ABBA intenționează să lanseze melodiile folosind avatare holografice virtuale - sau ABBAtars - în locul celebrilor Agnetha, Björn, Benny și Anni-Frid.

Ziarul suedez “Aftonbladet” l-a contactat managerul ABBA Görel Hanser, care a refuzat să confirme informația momentului, limitându-se doar la a spune: "Pot confirma că vor fi lansate două piese, dar nu știm mai multe acum."

Mulți așteaptă noile melodii ABBA

Ultimul album ABBA, The Visitors, a fost lansat în 1981, iar ultima lor nouă piesă a fost lansată în 1983. Grupul a cântat ultima dată împreună în 1986.

În 2018, trupa a transmis că pregătește două single-uri noi, care ar fi trebuit să fie parte a unui album special de Crăciun în același an. Proiectul a fost apoi amânat pentru 2019, apoi pentru 2020.

În luna mai a acestui an, Björn a declarat pentru CNBC că cele două noi înregistrări vor fi lansate „cândva în acest an” - dar acum se pare că se lansează chiar mai târziu.

Trupa ABBA - formată din Agnetha Fältskog (70 de ani), Björn Ulvaeus (75 de ani), Benny Andersson (73 de ani) și Anni-Frid Lyngstad (74 de ani) - este una dintre cele mai de succes formații din toate timpurile. După ce au câștigat Eurovision 1974 cu „Waterloo”, cei patru au continuat să vândă peste 400 de milioane de albume.