images

WURST colaborează cu Lou Asril la noul single „Lovemachine” | VIDEO

El este artistul cunoscut anterior sub numele de Conchita Wurst, care a câștigat inimile Europei la Eurovision în 2014. Acum WURST s-a alăturat cântărețului Lou Asril pentru a da o nouă varianta unui hit clasic austriac din anii 1970.

WURST și Asril reinterpretează melodia „Lovemachine” din 1977 de Supermax.  Noua variantă aduce un beat electronic semnat de WURST cu influența R&B a lui Asril.  Rezultatul?  O versiune proaspătă și încântătoare, dar mai blândă, a hitului austriac, scrie wiwibloggs.

Duo-ul dinamic a cantat o versiune live a noii lor piese în timpul deschiderii celui de-al 20-lea spectacol Amadeus Austrian Music Awards, care a marcat recent 20 de ani. WURST și Asril au filmat videoclipul „Lovemachine” la Muzeul Leopold din Viena, Austria.

Alături de noul single, WURST a spus, de asemenea, că datele turneelor ​​și biletele pentru turneul „Truth Over Magnitude” din vara anului 2021 vor fi anunțate săptămâna viitoare.  Acest lucru vine după ce turneul din 2020 a fost întrerupt din cauza pandemiei generate de noul coronavirus.

WURST la Eurovision și nu numai

În 2014, WURST – pe numele real Tom Neuwirth - a câștigat concursul Eurovision pentru Austria cu imnul iconic James Bond „Rise Like a Phoenix” , folosind numele de scenă Conchita Wurst.  Personajul Conchita Wurst a fost de atunci destul de retras.

În 2019, WURST i-a spus gazdei olandeze Eva Jinek că este gata să meargă mai departe și să evolueze ca artist. „Eram blocat în această diva, figura de tip Celine Dion... fiecare zi era la fel cu părul frumos și era frumos,  dar trebuie să evoluez și trebuie să mă distrez ”, spune el. „A fost întotdeauna doar o deghizare și a fost întotdeauna doar o versiune a mea și cred că dacă te limitezi singur nu poți merge prea departe.”

De la victoria Eurovision, WURST a lansat trei albume de studio și a concertat în toată lumea. Artistul versatil s-a aventurat recent și în lumea televiziunii.  În 2019, a prezentat emisiunea reality ProSieben „Queen of Drags” - răspunsul Germaniei la „RuPaul’s Drag Race” - alături de Bill Kaulitz și Heidi Klum. În luna septembrie a acestui an, WURST va prezenta noul spectacol „Famemaker” de la ProSieben, care va avea premiera pe 17 septembrie și se va încheia cu un final live masiv pe 1 octombrie.

Cine este Lou Asril?

Lou Asril este un cunoscut cantautor din Austria. A început pregătirea pentru pian clasic la vârsta de 11 ani și, până la vârsta de 15 ani, interpreta propriile piese pe scenă alături de o trupă.  Apoi, la 17 ani, a câștigat prestigiosul „Premiu Joe Zawinul” și a plecat la Los Angeles pentru a participa la cursurile de compoziție.  Single-ul său de debut „Divine Goldmine” a fost lansat în martie 2019 și este o piesă R&B lină și plină de suflet, cu o influență electronică distinctă. „Lovemachine” este prima colaborare muzicală a lui Asril cu WURST.