images

American Song Contest va fi lansat luni, 21 februarie 2022

„Concursul de cântec american” va avea premiera luni, 21 februarie 2022,  la NBC, în prime time, și se va desfășura pe durata a două ore.

Concursul va cuprinde spectacole live reprezentând toate cele 50 de state, cinci teritorii ale SUA și capitala, artiștii concurând, într-un spectacol grandios, pentru câștigarea titlului de Cel mai bun cântec original.

Un artist solo, un duo sau o trupă va reprezenta fiecare stat și va interpreta o nouă melodie originală, care celebrează diferitele stiluri și genuri  din America.

Competiția live constă în trei runde de calificare, urmate de semifinale și de marea finală în care un stat sau un teritoriu va ieși învingător.

„American Song Contest” îi are ca producători executivi pe: Audrey Morrissey, Anders Lenhoff, Christer Björkman, Peter Settman, Ola Melzig și Gregory Lipstone, alături de Ben Silverman și Howard T. Owens de la Propagate.

Spectacolul este produs de Propagate în asociere cu Universal Television Alternative Studio, un studio de televiziune care face parte din Universal Studio Group.

Sursa foto: wiwibloggs