images

Austria: Patru artiști în cursa pentru Eurovision 2022

Eberhard Forcher a dezvăluit că patru artiști sunt în cursa pentru a reprezenta Austria la Eurovision Song Contest 2022.

Eberhard Forcher a dezvăluit că patru artiști sunt în cursa pentru a reprezenta Austria la Eurovision Song Contest 2022.

Vorbind la Merci, Chérie – Der Eurovision Podcast, Eberhard Forcher, artistul colaborator al ORF la Eurovision, a dezvăluit detalii despre selecția internă austriacă pentru Eurovision 2022. Dl Forcher a dezvăluit că un număr mare de artiști au fost abordați cu privire la concurs și 20 de demo-uri au fost ascultate.

În prezent, doar patru artiști au rămas în cursa pentru a reprezenta Austria. Dintre cei patru artiști, trei sunt vedete consacrate, în timp ce unul are o melodie care este în prezent cunoscuta pe Spotify. Acești patru artiști lucrează la versiunile finale ale pieselor lor pentru Eurovision, care vor fi depuse în următoarele zile.

ORF va lua o decizie finală cu privire la piesa Austriei la Eurovision 2022 până la jumătatea lunii, dezvăluirea artistului fiind așteptată la jumătatea lunii decembrie.

Vincent Bueno a interpretat „Amen” pentru Austria la Eurovision 2021, a terminat pe locul 12 în Semifinala a doua, obținând un total de 66 de puncte. Acesta este al doilea concurs consecutiv în care Austria nu a reușit să se califice în finală.

foto: eurovisionworld.com