images

Țările de Jos: Cornald Maas și Charlotte Perelli sunt gazdele Eurovision în Concertul 2024

Pe 13 aprilie, Cornald Maas și Charlotte Perelli vor găzdui Eurovision în Concert 2024, la Amsterdam.

Cele două gazde Eurovision în Concert 2023 au fost anunțate joi, 5 octombrie. Lui Cornald Maas, care este comentatorul olandez Eurovision din 2006, i se alătură fostul câștigător al Eurovision Charlotte Perelli. Charlotte Perelli a câștigat Eurovision Song Contest 1999 pentru Suedia și a participat și la Eurovision Song Contest 2008.

Concertul Eurovision 2024 va avea loc la locația AFAS Live din Amsterdam pe 13 aprilie. Mai multe anunțuri ale artiștilor și detalii pentru Eurovision în Concert 2024, cum ar fi informații despre vânzarea de bilete, sunt așteptate în lunile următoare, înainte de Concursul Eurovision din mai. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o altă sărbătoare memorabilă a Eurovision la Amsterdam în luna aprilie.

Eurovision în Concert este una dintre cele mai mari și mai populare petreceri Eurovision și are loc în fiecare an la Amsterdam, în perioada premergătoare concursului. Spectacolul a fost fondat de un grup de fani olandezi în 2009 și a devenit un eveniment extrem de popular printre fani și artiștii concurenți. La Eurovision în Concert de anul acesta au concurat, pe scena din Amsterdam, 29 de artiști. Evenimentul a crescut substanțial de la începutul său în 2009, atrăgând în mod regulat trupe din multe dintre țările concurente.

Sursa: eurovoix.com