images

Țările de Jos: Donny Ronny va fi Directorul Creativ al reprezentației olandeze

Comediantul și creatorul de teatru Donny Ronny este noul Director Creativ al piesei Olandeze pentru Eurovision 2024.

În emisiunea talk show Sophie și Jeroen, AVROTROS a anunțat că Donny Ronny va fi responsabil de conceperea creativă “Europapa” a lui Joost Klein. Funcția sa este de Director Creativ sau Supervisor Creativ.

Donny Ronny, un pseudonim pentru Govert Meit, a apărut și în videoclipul muzical al lui “Europapa”. Ronny este bărbatul în roșu de pe scuter. El și Joost Klein au colaborat la mai multe proiecte de artă. Donny Ronny este comediant și artist de cabaret olandez. A jucat rolul alter ego-ului său, Stefano Keizers, din 2015 până în ianuarie 2023. Din martie 2023, noul său alter ego este Donny Ronny. Este o personalitate TV bine-cunoscută în Olanda și a apărut recent în emisiunea de comedie reality show ”LOL: Last One Laughing”.

Joost Klein va cânta pentru Țările de Jos în a doua semifinală a Concursului Muzical Eurovision, pe 9 mai 2024. Mia Nicolai și Dion Cooper au reprezentat Țările de Jos la Eurovision 2023 cu “Burning Daylight”. Au terminat pe locul 13 în Semifinala 1, obținând doar 7 puncte din televot. Acesta a fost cel mai mic punctaj al Țărilor de Jos din 1994 și prima lor necalificare din 2015.

 

Sursa: eurovoix.com