images

Biletele pentru concertele europene ale lui Käärijä s-au vândut în câteva minute

Frenezia verde neon continuă în întreaga lume. Vânzările de bilete pentru turneele europene ale lui Käärijä au început ieri în forță. Biletele s-au epuizat în primele 24 de ore în cinci orașe diferite, de la Anvers la Stockholm. 

Cea mai mare cerere vine din Marea Britanie și Irlanda, determinând organizatorii să mute spectacolele în locații mai mari. Vânzările de bilete pentru noile locații au inceput de vineri, 14 iulie, la ora 17.00 (ora finlandeză).

Glasgow, 5 minute. Londra, 30 de minute. Dublin, 3 ore. Acest trio va rămâne în istorie: au fost cele mai rapide vânzări de bilete pentru spectacolele lui Käärijä în turneele europene. Datorită vânzărilor rapide de bilete, depășind așteptările, s-au făcut aranjamente speciale pentru spectacolele britanice.

Spectacolul de la Londra al lui Käärijä va fi mutat de la Academia 02 Islington la Electric Ballroom, o locație având aproape dublul capacității de audiență. De-a lungul glorioasei sale istorii de 80 de ani, Electric Ballroom a găzduit spectacole de la artiști renumiți precum U2 și Prince. În Glasgow, Scoția, concertul lui Käärijä va fi mutat din depozitul SWG3 în sala Clyde, care este, de asemenea, de două ori mai mare. Acest loc este situat în Edmiston House, baza operațională a Glasgow Rangers, clubul reprezentat în prezent de jucătorul vedetă Glenn Kamara, care face și parte din echipa națională a Finlandei.

Celelalte concerte din turneu care vor fi în The Academy din Dublin, Trix din Anvers și Fryshuset din Stockholm, de asemenea, s-au vândut într-o zi. Helitehas din Tallinn, Metropol din Berlin și Freiheitshalle din Munchen și-au vândut deja peste jumătate din bilete. Cu aceste actualizări, toate locațiile turneului sunt cluburi binecunoscute, cu o capacitate de aproximativ 800 până la 1500 de persoane.

 

Sursa: helsinkitimes.fi