images

Biletele la Eurovision 2024, înainte de Crăciun

O știre din „Skånska Dagbladet” informează că gazdele Eurovision 2024 speră să pună în vânzare biletele pentru concurs înainte de Crăciun.

În timp ce, în ultimii ani, biletele au fost vândute la date apropiate spectacolelor, anul acesta, organizatorii intenționează ca vânzarea biletelor să înceapă mai devreme.

Ziarul suedez relatează că orașul a început pregătirile pentru Eurovision,  Malmö găzduind pentru a treia oară concursul Eurovision.

Managerul general de proiect pentru Eurovision 2024, Karin Karlsson, spune că scopul este de a vinde mai multe bilete decât oricând:

„Desigur, ne dorim cât mai mulți oameni care să poată vedea totul la fața locului. Ultima dată, s-au vândut 83.000 de bilete și sperăm să fie și mai multe în 2024.

Eurovision 2024 se va desfășura la Malmö, Suedia, după succesul lui  Loreen la concursul din 2023 (Liverpool, Regatul Unit), cu piesa „Tattoo”. Spectacolele live vor avea loc în Arena Malmö, care a găzduit competiția și în 2013.

Orașul și-a câștigat dreptul de a găzdui concursul datorită ofertei sale mult mai atrăgătoare decât cea a orașelor rivale Göteborg, Örnsköldsvik și Stockholm.

Ca parte a pachetului orașului pentru concurs, orașul Malmö a anunțat că va cheltui până la 2,5 milioane de euro pentru găzduirea Eurovision Song Contest 2024.

Ca și în anii precedenți, banii pentru bugetul total vor veni și de la Uniunea Europeană de Radiodifuziune, și de la postul gazdă Sveriges Television.

Sursa: eurovoix.com