images

Eurovision 2024: Primul interval act a fost dezvăluit

„We Just Love Eurovision Too Much” este prima piesa din interval acts dezvăluită pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

Petra Mede aduce din nou un spectacol mare pe scena Concursului Muzical Eurovision, cu „We Just Love Eurovision Too Much” programat să fie prezentat în spectacolul de anul acesta. Gazduirile recente ale Concursului Muzical Eurovision din Suedia au inclus mai multe momente memorabile și de mare amploare cu Petra sărbătorind Eurovision și țara gazdă.

Petra Mede și-a început cariera de comedianta înainte de a fi prezentatoare de televiziune. A prezentat Melodifestivalen 2009 și a fost votată cea mai bună comediantă din Suedia în același an. Ea se va alătura lui Malin Åkerman pe scenă ca duo de prezentatori pentru concursul din acest an.

Petra va fi gazda Eurovision pentru a treia oară. Ea a fost prima gazdă a concursului în 2013, când a devenit prima gazdă solo din 1995. S-a întors să găzduiască concursul în 2016 alături de câștigătorul Eurovision 2015, Måns Zelmerlöw. Ea a mai prezentat și spectacolul aniversar al celei de-a 60-a aniversări, „Eurovision’s Greatest Hits”, în 2015, alături de Graham Norton. Petra este una dintre cele trei persoane care au găzduit mai mult de un Eurovision și ocupă locul al doilea în clasamentul general al gazdelor Eurovision, după Katie Boyle.

 

Sursa: eurovoix.com