images

Eurovision 2024: Detalii despre bilete vor fi anunțate pe 23 noiembrie

Împătimiții Eurovision care doresc să participe la Concursul Muzical Eurovision 2024 din Malmö, Suedia, vor afla mai multe informații despre vânzarea de bilete săptămâna viitoare. 

S-a anunțat pe contul oficial X al Concursului Muzical Eurovision (anterior Twitter) că știri despre biletele pentru concursul de anul viitor vor fi dezvăluite joi, 23 noiembrie.

Eurovision 2024 va avea loc la Malmö Arena din Malmö, Suedia. Se așteaptă ca biletele să fie disponibile pentru nouă spectacole pe parcursul săptămânii concursului: semifinalele live și finala, precum și două repetiții generale pentru fiecare spectacol.

În mod obișnuit, biletele pentru repetițiile generale - cunoscute sub numele de “reprezentații pentru juriu” și “reprezentații pentru familie” - sunt mai ieftine decât cele pentru spectacolele live. La Eurovision 2023, găzduit în Liverpool, Regatul Unit, în numele Ucrainei, prețurile biletelor pentru fiecare spectacol au fost următoarele:

◦ Între £90 și £290 pentru Semifinale

◦ Între £160 și £380 pentru Finală

◦ Între £30 și £280 pentru Repetiții Generale

Datele pentru spectacolele Eurovision 2024 sunt:

◦ Semifinala 1: 7 mai 2024

◦ Semifinala 2: 9 mai 2024

◦ Finala: 11 mai 2024

Tradițional, repetițiile pentru juriu pentru fiecare spectacol au loc în seara dinaintea spectacolului, în timp ce reprezentațiile pentru familie sunt mai devreme în aceeași zi.

Se așteaptă ca biletele pentru Eurovision 2024 să intre în vânzare mult mai devreme decât la concursul din acest an, când biletele au fost puse în vânzare în luna martie. Până acum, lista completă a țărilor participante la concursul de anul viitor nu a fost încă confirmată de organizatorii concursului, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU).

Mai multe informații despre biletele pentru viitorul Concurs Muzical Eurovision vor fi dezvăluite joia viitoare.

 

Sursa: eurovoix.com