images

Eurovision 2024: Edward af Sillén, pregătiri pentru Eurovision

Edward af Sillén, scenaristul Concursului Muzical Eurovision 2024, a oferit informații despre pregătirile pentru Malmö.

Edward af Sillén și Daniel Réhn se întorc în calitate de scenariști pentru Concursul Muzical Eurovision din acest an, având experiența participării la Eurovision 2013 și 2016.

Edward af Sillén a prezentat cum se desfășoară pregătirile pentru cele trei spectacole live din acest an. Într-un interviu acordat ziarului suedez QX, el spune:

“Lucrurile merg bine. Am terminat de scris scenariile, așa că o zi pe săptămână stau aici în New York cu Petra Mede și Malin Åkerman, pe Zoom, și repetăm și repetăm. Este foarte distractiv.

Și acasă, în Suedia, cei mai buni dansatori ai țării sunt acum în pregătiri pentru interludiile noastre cu fenomenalii coregrafi Zain Odelstål și Emilia Sandqvist. Este o echipă de vis. Îmi este dor de Malmö.”

Edward af Sillén este în prezent în New York, unde prezintă primul său spectacol de magie, regizat pe Broadway, împreună cu magicienii suedezi Brynolf & Ljung. Spectacolul va rula timp de șase luni, iar Edward af Sillén se va întoarce în mai pentru repetiții și spectacolele live ale Eurovision 2024 în Malmö.

 

Sursa: eurovoix.com