images

Eurovision On Tour a fost anunțat în întreaga lume

Eurodrama Entertainment, SL, împreună cu Senhit, Destiny și Rosa Lopèz au anunțat miercuri, 28 februarie 2024, în fața Teatrului Real din Madrid, un turneu mondial cu misiunea de a aduce Concursul Muzical Eurovision tuturor celor care nu pot participa la marele spectacol live din mai.

Concursul Muzical Eurovision este mai mult decât un sentiment. Eurodrama Entertainment, SL prezintă EUROVISION ON TOUR pentru a crea cât mai multor persoane oportunitatea de a se alătura experienței Eurovision live.

Multe legende Eurovision, precum Emmelie de Forest, Linda Martin, Destiny, Nicki French, Rosa Lopèz sau Senhit vor performa în Europa și Australia din octombrie 2024 până în ianuarie 2025. Acest interval de timp a fost ales pentru a nu interfera cu preselecțiile și evenimentele pre-naționale.

„Ideea a fost prezentată pentru prima dată în 2019. După o pandemie mondială plus doi ani de negocieri, Eurodrama Entertainment, SL a reușit să obțină exclusivitatea și dreptul de folosire a numelui din partea UER pentru a organiza primul turneu mondial al Concursului Muzical Eurovision”, explică Senhit, care a reprezentat San Marino și va fi și una dintre gazdele turneului.

Vizitatorii se pot aștepta la un spectacol unic și interactiv cu participanți din anii recenți și trecuți. În aproape trei ore, publicul va retrăi cele mai mari momente din cele 68 de ediții ale celui mai mare spectacol de muzică live de pe pământ. În afara zonei de concert, unde va avea loc spectacolul, va exista o zonă pentru fani, cu accesorii de scenă, costume legendare și o replică a trofeului iconic din sticlă.

„După spectacol este timpul pentru petrecere și împreună cu unele cluburi OGAE vom dansa toată noaptea”, adaugă Destiny, participantă a Maltei în 2021, deoarece unii președinți ai cluburilor OGAE s-au asociat cu EUROVISION ON TOUR pentru a găzdui petrecerile oficiale de după spectacol. Toate beneficiile vor fi donate cluburilor OGAE pentru a-i ajuta să continue organizarea și finanțarea evenimentelor Eurovision locale.

Prețurile biletelor variază între 25 EUR și 105 EUR și includ accesul la zona pentru fani și la zona de concert, plus zona de comercializare. Pentru a asigura un proces de vânzare sigur și simplu, Eurodrama s-a asociat cu vânzarea de bilete DICE. Vânzarea oficială la nivel mondial începe pe 6 martie la 11.30 am CET pe https://eurovisionontour.tv, însă în colaborare cu cluburile OGAE, va exista o pre-vânzare exclusivă pentru toți membrii OGAE începând cu 28 februarie.

Orașele in care va avea loc turneul sunt:

25.10.2024 – Madrid – Palacio Vistalegre

27.10.2024 – Stockholm – BERNS

03.11.2024 – Paris – Casino de Paris

07.11.2024 – Londra – HERE la OUTERNET

10.11.2024 – Varșovia – Progresja

13.11.2024 – Brisbane – The Tivoli

15.11.2024 – Melbourne – Palais Theatre

17.11.2024 – Sydney – ENMORE

12.01.2025 – Amsterdam – AFAS Live …. mai multe date vor fi adăugate în curând!

VÂNZARE BILETE

Fanii Eurovision au posibilitatea de a alege între patru tipuri diferite de bilete*: Vizibilitate redusă: 25 EUR Intrare generală: 45 EUR Intrare devreme: 65 EUR Meet & Greet: 105 EUR

*Taxele și impozitele nu sunt incluse.

 

Sursa: wiwibloggs.com