images

Georgia: Nutsa Buzaladze va cânta „Fire Fighter” la Eurovision 2024

Postul georgian, GPB, a confirmat că Nutsa Buzaladze va cânta „Fire Fighter” pentru Georgia la Eurovision 2024.

Nutsa Buzaladze a fost selecționată intern de GPB pentru a reprezenta țara la Malmö. Reprezentanta Georgiei la Eurovision 2024, Nutsa Buzaldze, a păstrat secretul în privința melodiei pe care o va cânta și care va reprezenta Georgia la cea de-a 68-a ediție a Eurovision Song Contest, la Malmo, în mai. Miercuri, 6 mai 2024, postul public georgian a confirmat titlul piesei lui Buzaladze, „Fire Fighter” (Luptătorul de foc).

Radiodifuzorul a dezvăluit și numele celor doi compozitori nord-macedoneni din spatele „Fire Fighter”, Darko Dimitrov și Ada Skitka.

Mai multe detalii au fost, de asemenea, dezvăluite cu privire la performanța lui Nutsa Buzaladze la Eurovision 2024. Un cunoscut coregraf italian – Luigi Alocca, se va ocupa de mișcarea scenică a lui Nuzaladze. Prin intermediul rețelelor de socializare, cântăreața georgiană a dezvăluit că face repetiții cu patru dansatori italieni pentru Eurovision 2024.

Regizorul artistic al Nutsei Buzaladze va fi Sagiv Karpel. Karpel este un renumit regizor de scenă american, care a lucrat la America’s Got Talent timp de 8 ani, iar în prezent lucrează cu American Idol.

Atât regizorul de scenă, cât și coregraful s-au întâlnit cu radiodifuzorul georgian, pentru a discuta despre melodia lui Buzaladze și detaliile referitoare la spectacolul live, pe care îl va susține în Suedia în luna mai.

Nutsa Buzaladze a anunțat că melodia ei va fi lansată la începutul lunii martie și a confirmat că „Fire Fighter” nu este o baladă.

Odată ce au fost confirmate repetițiile pentru spectacolul Eurovision, se poate presupune și că înregistrarea și producția piesei Nutsei Buzaladze au fost finalizate.

Radiodifuzorul din Georgia, GPB, a selectat Buzaladze printr-un proces intern de selecție. Aproximativ 300 de melodii au fost trimise radiodifuzorului public georgian pentru Eurovision 2024.

 

Sursa: eurovoix.com