images

Grecia: Peste 50 de cântece depuse fără planuri pentru organizarea unei finale naționale

Postul național de televiziune din Grecia, ERT, a confirmat că nu va organiza o finală națională televizată pentru a selecta cântecul Marinei Satti la Eurovision 2024, deoarece artista a primit peste 50 de cântece până acum.

Conform informațiilor furnizate de sursa media greacă, Typologies, ERT a confirmat că nu va găzdui o finală națională pentru a alege cântecul Marinei Satti. Motivele acestei decizii se datorează faimei Marinei, precum și situației financiare și economice actuale a postului de televiziune, care au condus în cele din urmă la această hotărâre.

Deși ideea unei finale naționale grecești a fost oprită, se zice că peste 50 de cântece au fost depuse până acum pentru Marina Satti, conform Super Katerina. Unele dintre cântecele depuse au fost trimise de muzicieni “cunoscuți”.

Perioada de înscriere a cântecelor pentru Grecia rămâne deschisă până la 1 decembrie. Marina Satti și echipa ei lucrează în prezent în culise la pregătirile pentru reprezentarea Greciei în Malmö, în luna mai a anului viitor.

Marina Satti a fost selectată intern de postul de televiziune grecesc, ERT, pentru a reprezenta Grecia la Concursul Muzical Eurovision din Malmö, în mai anul viitor. Puteți afla mai multe despre Marina Satti, accesând site-ul Eurovoix.

***

Sursa: eurovoix.com