images

Începe filmarea postcardurilor pentru Eurovision 2024

Filmarea postcardurilor pentru Concursul Muzical Eurovision 2024 a început, cu Slovenia și Franța. RTVSLO din Slovenia și reprezentanții francezi Slimane au dezvăluit că filmarea postcardurilor pentru Eurovision 2024 este în curs.

Bazându-se pe povestea postată pe Instagram de la RTV SLO, se poate presupune că artiștii vor fi centrul atenției în postcarduri, așa cum s-a întâmplat în 2016 când Suedia a găzduit ultima dată Concursul Muzical Eurovision.

Anul trecut, BBC a ales să prezinte locații din Ucraina, Marea Britanie și țările participante în postcarduri, anul acesta nu se știe până acum dacă postcardurile sunt filmate în Suedia sau în țările de origine ale artiștilor sau dacă vor fi prezentate ambele. Se așteaptă să fie dezvăluite mai multe detalii în săptămânile următoare despre poveștile împărtășite în postcarduri.

Eurovision 2024

Loreen a câștigat cea de-a 67-a ediție a Concursului Muzical Eurovision pentru Suedia cu “Tattoo”. Ea este prima femeie care câștigă de două ori competiția, câștigând anterior în 2012 cu “Euphoria”. În cele din urmă, aceasta este a șaptea victorie a Suediei la Eurovision, după victorii în 1974, 1984, 1991, 1999, 2012 și 2015. Acest lucru face Suedia țara cel mai de succes în Eurovision, alături de Irlanda. Loreen a devenit, de asemenea, prima femeie și a doua persoană care câștigă de două ori Eurovisionul. Malmö va găzdui concursul pentru a treia oară, după ce a găzduit anterior în 1992 și 2013.

Sursa: eurovoix.com