images

Käärijä va dezvălui punctele juriului finlandez în finala Eurovision 2024

Käärijä a reprezentat Finlanda la Eurovision 2023 cu piesa "Cha Cha Cha". A câștigat votul public în finală și a ajuns pe locul doi la general, oferind Finlandei cel mai bun rezultat din 2006 și al doilea cel mai bun rezultat din istorie.

Käärijä a comentat rolul său în concursul din acest an:.. "Juriul de experți Eurovision mă place în sfârșit: anul acesta am onoarea de a anunța punctele acordate de juriu. Acum, de asemenea, m-am recuperat complet din dezamăgirea amară de anul trecut și este foarte minunat să particip din nou la comunitatea Eurovision. Mi-au lipsit fanii Eurovision, artiștii și toți cei implicați în crearea spectacolului".

Purtătorii de cuvânt anunțați până acum pentru Concursul Muzical Eurovision 2024 sunt: Azerbaidjan – Aysel Teymurzadeh; Belgia – Livia Dushkoff; Georgia – Sopho Khalvashi; Germania – Ina Müller; Grecia – Helena Paparizou; Italia – Mario Acampa; Luxembourg – Désirée Nosbusch; Olanda – Nikkie De Jager; Polonia – Viki Gabor; Slovenia – Lorella Flego; Spania – Soraya; Elveția - Jennifer Bosshard; Ucraina – Jamala.

 

Sursa: eurovoix.com