images

Luna reprezintă Polonia la Eurovision 2024 cu piesa „Turnul”

Piesa „Turnul” a fost realizată în Marea Britanie în colaborare cu Fyfe și Max Cooke, special pentru Eurovision.

Luna este implicată în industria muzicală încă din tinerețe, cântând și dansând într-o trupă folclorică, precum și jucând în teatru muzical și la Teatrul Național Grand Opera din Varșovia.

Are 24 de ani și studiază la Facultatea de Arte Liberale a Universității din Varșovia. Poate cânta la vioară și la pian, este compozitoare (atât în engleză, cât și în poloneză) și scriitoare de cântece, precum și profesoară de yoga. Arta, filozofia și moda sunt terenurile de joacă ale Lunei, dar este și fascinată de astrologie.

Cele mai mari influențe ale Lunei sunt Nick Cave și Björk.

În noiembrie 2021 a lansat EP-ul „Prinsă în noapte” și a devenit prima Ambasadoare a Spotify Equal din Polonia. Imaginea ei a fost afișată în Times Square din New York. Anul următor, Luna a fost nominalizată la categoria „Descoperirea Anului” în prestigioasele premii poloneze „Bestsellery EMPIKu”.

Recent, ea a început să colaboreze cu producători din Marea Britanie și Suedia și să scrie atât pentru ea, cât și pentru alți artiști internaționali. Piesa „Subterană”, înregistrată cu DJ Miss Monique, a fost ascultată de milioane de ori.

Sursa: eurovoix.com