images

Luxemburg: Gazdele Concursului Muzical din Luxemburg au fost dezvăluite

Postul public luxemburghez RTL a dezvăluit numele prezentatorilor care vor găzdui finala națională sâmbătă, 27 ianuarie.

Cei patru prezentatori au fost anunțați public pe site-ul RTL Today cu câteva zile înainte de finala Concursului Muzical din Luxemburg. Prezentatorii sunt Désirée Nosbusch, Melody Funck, Raoul Roos și Loïc Juchem.

Désirée Nosbusch este o actriță luxemburgheză foarte cunoscută și și-a făcut și prezentarea la Eurovision 1984, care a avut loc în capitala Marelui Ducat după victoria obținută de Corinne Hermès cu un an înainte.

Melody Funck este o influenceră cu aproape un milion de urmăritori pe TikTok, sute de mii de fani pe Instagram și YouTube, și o pasiune pentru ținute colorate și extravagante. Ea găzduiește și emisiunea de joc “Qui sera le dernier” (Cine va fi ultimul).

Raoul Roos și Loïc Juchem sunt o pereche comică cunoscută pentru spectacole satirice precum “Ausgesat” (Expus), printre altele.

Luxemburg a anunțat întoarcerea sa la Eurovision în mai, după ce a participat ultima dată în concurs acum 31 de ani, în 1993. Luxemburg își va găsi melodia pentru Eurovision 2024 prin “Luxembourg Song Contest”. Concursul Muzical din Luxemburg va avea loc pe 27 ianuarie la Rockhal din Esch-sur-Alzette și va include următoarele cantece:

1 Angy & Rafa Ela - “Drop”

2 CHAiLD - “Hold on”

3 EDSUN - “Finally alive”

4 Joel Marques - “Believer”

5 Krick - “Drowning in the rain”

6 Naomi Ayé - “Paumée sur terre” (Pierdută pe Pământ)

7 One Last Time - “Devil in the detail”

8 TALI - “Fighter”

***

Sursa: eurovoix.com