images

Olanda: Avrotros va decide artistul pentru Eurovision 2024 la mijlocul lunii decembrie

Comentatorul olandez al Eurovision și membru al comitetului de selecție, Cornald Maas, afirmă că Avrotros va decide artistul pentru Eurovision 2024 la mijlocul lunii decembrie. 

Într-un scurt interviu cu Shownieuws, Maas spune că comitetul de selecție a primit peste 600 de melodii. Comitetul a ascultat toate melodiile și acum le restrânge la o listă scurtă.

Maas confirmă că în competiție se află câțiva artiști olandezi bine cunoscuți care au depus melodii. Joost Klein, Numidia, April Darby și The Jordan se află printre concurenții care își dispută locul pentru Eurovision 2024 la Malmö. Maas a subliniat, de asemenea, că melodiile sunt diverse atât din punctul de vedere al genului muzical, cât și al limbii.

Majoritatea melodiilor sunt în limba engleză, dar aproape o sută dintre ele sunt în limba olandeză, iar unele conțin versuri în franceză, arabă, turcă, spaniolă și italiană.

Twan Van De Niuewenhujzen, șeful delegației, se arată foarte pozitiv în ceea ce privește procesul de selecție și are “mare încredere că vor găsi melodia și artistul potrivit în acest an”. Câștigătorul procesului de selecție internă va avea oportunitatea de a reprezenta Olanda la cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision din Malmö, Suedia, în mai 2024.

 

Sursa: Eurovoix.com