images

Postcardurile mai ecologice și mai personalizate pentru Malmö 2024 au fost dezvăluite

SVT a dezvăluit tema postcardurilor pe care le vom vedea înaintea fiecărei interpretări la cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision din Malmö.

Spectatorii, care urmăresc Concursul Muzical Eurovision 2024 acasă, pot acum să se aștepte la o modalitate complet nouă de a fi prezentați cei 37 de artiști care concurează în Malmö.

Postcardurile pe care publicul le va vedea înaintea fiecărei interpretări vor avea acum o amprentă de carbon drastic mai mică, în timp ce oferă simultan telespectatorilor un salut mult mai personalizat din partea interpretului, precum și o privire inapoi care celebrează istoria Concursului Muzical Eurovision a fiecărei țări.

Per Blankens, producător TV pentru Concursul Muzical Eurovision din Malmö, conturează conceptul postcardurilor din acest an:

“Pentru postcardurile din acest an, am decis să ne asumăm o provocare distractivă. Ce-ar fi dacă postcardurile ar putea fi trimise nouă în loc să călătorim noi pentru a salva mediul înconjurător - și bani. Până la urmă, ele se numesc postcarduri.”

Pe lângă faptul că postcardurile ne ajung acum prin metode mai ecologice, acest lucru înseamnă și că avem o percepție mai reală despre locul de unde vine fiecare artist la Malmö, camera fiind acum în mâinile lor în loc să fie privită prin ochii altcuiva.

“Fiecare șef de delegație a primit sarcina de a se asigura că fiecare artist este filmat în modul ‘selfie’ cu un smartphone - așa cum suntem obișnuiți să îi vedem pe social media.”

Postcardul nu va prezenta doar artiștii, ci și țările pentru care fiecare cântă. Și acest lucru se va extinde și la contextul celor mai memorabile momente ale posturilor noastre de televiziune participante la Concursul Muzical Eurovision.

“Am adăugat și puțin serviciu public - o hartă grafică pentru a vedea unde sunt situate toate țările în lume. Și apoi am vrut să sărbătorim istoria bogată și incredibilă a Concursului Muzical Eurovision adăugând câteva din marile cantece anterioare din arhivele Eurovision ale fiecărei țări.”

Dar camera frontală nu este singurul mod în care telespectatorii noștri îi vor vedea pe artiști înainte de a urca pe scenă. Eleganții noștri artiști vor fi de asemenea fotografiați în toată splendoarea lor vestimentară, pentru ultima fotografie înainte de una dintre cele mai importante interpretări ale carierei lor.

“Ca să încheiem totul în stil, am vrut să arătăm artistul într-un mod spectaculos ca un contrast cu selfie-urile. Așa că încheiem cu o ședință foto glam. Hartă, arhivă, selfie-uri și ședință foto glam - multe lucruri intră în postcardurile din acest an. Dar, deoarece sunt elementul cel mai recurent în spectacole, trebuie să facă lucrurile interesante și să fie distractive!”

***

Sursa: eurovision.tv