images

Regatul Unit: Liverpool adoptă Eurovision 2024 cu ‘Malmö pe Mersey’

Liverpool continuă să îmbrățișeze Concursul Muzical Eurovision, orașul gazdă din 2023 privind cu optimism concursul din 2024.

‘Malmö pe Mersey’ este modul în care Liverpool intenționează să fie pentru Concursul Muzical Eurovision 2024. Orașul gazdă de anul trecut va îmbrățișa din nou Concursul Muzical Eurovision cu evenimente în întregul oraș.

Exhibition Centre Liverpool va aduna fani Eurovision cu spectacole live și cea mai mare petrecere de vizionare a concursului din Regatul Unit. Mai multe detalii despre bilete vor fi disponibile săptămâna viitoare.

EuroClub se va întoarce la Camp and Furnace, locul unde s-a desfășurat EuroClub în 2023. Proiecții ale concursului și petreceri vor avea loc pe 7, 9 și 11 mai. St George’s Hall va găzdui și o proiecție live pentru concurs; St George’s Hall a fost locul pentru Tragerea la Sorți a Ordinii Semifinalelor în ianuarie 2023.

Mai multe evenimente și spectacole live vor fi anunțate în săptămânile următoare. Întregul oraș este încurajat să îmbrățișeze din nou concursul și să retrăiască energia și entuziasmul care au cuprins orașul anul trecut.

***

Sursa: eurovoix.com