images

San Marino: Finala „Una Voce Per San Marino 2024” pe 2 martie

Detaliile complete despre Una Voce Per San Marino 2024, selecția San Marinese pentru Eurovision 2024 au fost făcute publice.

Ultima seară a „Una Voce Per San Marino 2024” va avea loc sâmbătă, 2 martie, la Teatro Nuovo Dogana. Scopul festivalului este de a „conjuga teritorialitatea, vocile noi și artiștii deja consacrați”. Acesta va avea 8 artiști „emergenți” și 8 artiști „mari” care vor concura pentru șansa lor de a reprezenta Republica la Malmö. În timp ce marii artiști vor fi selectați în mod privat de Media Evolution SRL și vor cânta direct în finală, artiștii emergenți vor trebui să treacă prin semifinale.

Toți participanții nu vor fi limitați sau descalificați în funcție de cetățenia lor sau de limba piesei. Ei vor trebui să aibă cel puțin 16 ani până la 1 martie și își pot trimite înscrierile începând de astăzi. Solicitanții trebuie să participe la „Academie și casting”.

Audiția pentru accesul în semifinale se va desfășura în privat. Mai multe reguli sunt disponibile pe site-ul lor. Cântăreții interesați au până pe 10 ianuarie timp să aplice pentru a concura la „Una Voce Per San Marino 2024”.

În luna februarie vor avea loc șase semifinale pentru a determina cei opt artiști emergenti care concurează în Marea Finală. În finală, un juriu de experți va stabili rezultatele și, în consecință, cine va avea dreptul de a zbura la Malmö pentru a reprezenta microstatul.

***

Sursa: eurovoix.com