images

Suedia: Petrecere nordică Eurovision 2024

A fost anunțată o nouă petrecere nordică Eurovision, „Nordic Eurovision Party”, care va începe din 14 aprilie 2024.

„Nordic Eurovision Party” va deveni cea mai nouă petrecere pentru sezonul Eurovision, cu artiști, fani și presa reunite, la fel ca Madrid, Barcelona, ​​Tel-Aviv, Londra și Amsterdam.

Spre deosebire de celelalte petreceri, Nordic Eurovision Party va avea loc numai în țările nordice; pentru a permite mai multă accesibilitate fanilor nordici Eurovision, ea se va ține într-un oraș diferit, în fiecare an.

Echipa din spatele Partidului Nordic Eurovision a spus:

„După ce am câștigat concursul de 14 ori în total (Suedia cu 7 victorii, Danemarca și Norvegia cu 3 victorii și Finlanda cu o singură victorie) și le-am dat hituri europenilor în fiecare an, suntem gata și fericiți să invităm Europa la prima petrecere nordică Eurovision.”

Prima ediție a Nordic Eurovision Party va începe duminică, 14 aprilie 2024, în orașul Stockholm, Suedia, la hotelul de tip boutique de 4 stele BERNS. Porțile evenimentului se vor deschide de la ora 19.00 și petrecerea va începe la ora 20.00.

Vor exista două bilete diferite pentru Nordic Eurovision Party:

Biletele Eurofans (cu intrare mai devreme, în picioare, melodii de colecție incluse) au prețuri în jur de 800 SEK (disponibilitate limitată).

Acces general (în picioare) la prețul de 600SEK.

Membrii OGAE vor putea asigura un număr limitat de bilete de acces general la un preț redus. Codul de reducere OGAE va fi trimis prin intermediul fiecărui club național. Doar 300 dintre aceste bilete vor fi disponibile.

Odată ce spectacolul s-a terminat, va avea loc un  o altă petrecere pentru presă, fani și toți artiștii, cu o zonă exclusivă pentru toți participanții la Eurovision. Presa acreditată pentru Nordic Eurovision Party va avea șanse să discute cu concurenții Eurovision Song Contest 2024 la evenimentul „Meet the Press”, care va începe de la ora 14.00 și va dura până la ora 18.00, în sălile de ședințe  și terasa Hotelului BERNS, pentru a permite o atmosferă relaxată și prietenoasă atât pentru presă, cât și pentru delegații.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 21 octombrie, la ora 19.00. pe site-ul oficial nordiceurovision.com.

Anunțul Petrecerii Nordice Eurovision vine după succesul Suediei, Finlandei și Norvegiei la Eurovision 2023; toate trei  sunt plasate în Top 5, Suedia pe primul loc, Finlanda pe locul doi (câștigătoare la televot) și Norvegia pe locul 5.

Sursa: eurovoix.com