images

Au fost puse în vânzare biletele pentru Eurovision în Concert 2024

Pe 13 octombrie 2023, au fost puse în vânzare biletele pentru  cea mai populară Eurovision pre-party, Eurovision în Concert. Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie 2024 la locația AFAS Live din Amsterdam, Țările de Jos. Gazdele concertului din acest an sunt Cornald Maas și Charlotte Perelli, fosta câștigătoare a Eurovision.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Intrare timpurie – disponibil limitat (în picioare): 82,50 €

Regular (în picioare): €59,50

Standuri (așezate): €69,50

Balcon (așezat): €64,50

Mai multe anunțuri despre artiști și detalii despre Eurovision în Concert 2024 vor fi comunicate în lunile următoare, înainte de Concursul Eurovision din mai.

Eurovision în Concert este una dintre cele mai mari și mai populare petreceri organizate înainte de Eurovision și are loc în fiecare an la Amsterdam în perioada premergătoare concursului. Spectacolul a fost fondat de un grup de fani olandezi în 2009 și a devenit un eveniment extrem de popular printre fanii și artiștii concurenți.

La Eurovision in Concert de anul acesta au fost prezenți 29 dintre cei 37 de artiști Eurovision care au concurat pe scena din Amsterdam. Evenimentul a crescut substanțial de la începutul său în 2009, atrăgând în mod regulat multe trupe din țările concurente.

Sursa: Eurovision in Concert|